Saviaantjes

Bocholt

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

VERSIE 25-05-2024


  Bedrijfsinformatie
  VZW Speelpleinwerking Dominiek Savio
  Jennenstraat 23, 3950 Bocholt
  ORG. 0416.171.768
  RPR Antwerpen, Afd. Tongeren
  info@saviaantjes.be
  +32 474 53 43 02

  Aansprakelijkheid
  De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De Saviaantjes streven ernaar om de informatie op deze website zo actueel, compleet en nauwkeurig mogelijk te houden. Desondanks kan het voorkomen dat informatie onjuist, onvolledig of verouderd is. De Saviaantjes zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie op deze website.

  Auteursrechten
  Alle inhoud op deze website, zoals teksten, afbeeldingen, logo's, en andere materialen, zijn eigendom van De Saviaantjes, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van De Saviaantjes materiaal van deze website te kopiƫren, te verspreiden, of op een andere manier te gebruiken.

  Wijzigingen
  De Saviaantjes behouden zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Bezoekers wordt aangeraden om regelmatig deze disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen.

  Contact
  Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via info@saviaantjes.be of +32 474 53 43 02.

Saviaantjes

Bocholt

Speelpleinwerking

info@saviaantjes.be
+32 474 53 43 02