Saviaantjes

Bocholt

Wie-is-Wie

Het bestuur

Sinds 2020 werd de fakkel van De Saviaantjes overgedragen aan het nieuwe bestuur.
Een bestuur met een groot hart voor De Saviaantjes, de leden en de leiding.

We zijn een goed team, waarbij iedereen zijn eigen interesses en sterktes heeft.
We vullen elkaar goed aan en dat komt onszelf, maar ook De Saviaantjes ten goede.

We stellen onszelf graag kort voor. Zo hebben jullie een idee wie de personen achter De Saviaantjes zijn.

IMG_6720-scaled-e1657182565140

Levi Van Hout (Voorzitter)

Hallo! Ik ben Levi, de voorzitter van Saviaantjes Bocholt.
Al sinds mijn eerste jaren als Spruitje maak ik deel uit van de Saviaantjes, waarna ik in de zomer van 2014 zelf ben ingestapt als leiding binnen ons speelplein. Sinds 2020 ben ik nog een stapje verder gegaan, om samen met Noah, Milan en Aidan in te stappen als nieuw bestuur van de Saviaantjes. Tijdens mijn functie als voorzitter zorg ik vooral voor het nemen van beslissingen en de algemene controle binnen de bestuursgroep.
Daarnaast werk ik als multiman voor EMG Belgium. Dit houdt in dat ik achter de schermen van de Vlaamse media werk, waar ik verantwoordelijk ben voor de klank en de montage van onder andere VTM Nieuws.
Als één van de oudere leiding op het speelplein vind ik het erg leuk om jaarlijks de nieuwe leiding op weg te helpen doorheen de zomer. En het leukste van alles: nieuwe vriendschappen ontstaan, die we elk jaar vieren op ons jaarlijks leidingsweekend!

Milan Paesen (Secretaris)

Hallo, ik ben Milan en ik ben sinds 2016 leiding bij De Saviaantjes.
Naast leiding zijn houd ik me ook bezig met vele praktische zaken: aankoop van materiaal, organisatie eetdag, beheer van ICT, …
In 2020 zocht De Saviaantjes een nieuw bestuur.
Ik heb meteen mijn kans gegrepen en ik heb nog geen enkele seconde spijt gehad van deze keuze.
Ik heb de rol van secretaris op mij genomen. Dit houdt in dat ik vooral bezig ben met communicatie (e-mails, post, sociale media, …) en met de contracten, om zo de zomer in goede banen te leiden.
Naast De Saviaantjes zet ik me ook nog in voor de Jeugddienst van Bocholt en het Rode Kruis (penningmeester & verantwoordelijke Jeugd Rode Kruis).
Dit alles sluit aan bij mijn studies als leerkracht secundair onderwijs (Informatica – Techniek – ICT-coördinator).
Mijn passies zijn dan ook mensen helpen, jongeren en ICT.
IMG20220521130639-1-scaled-e1656000019951
e81f05e9-9367-405c-a3bb-4a35fb68f9c4-e1657211216990

Noah Beckers (Penningmeester)

Hallo! Mijn naam is Noah Beckers en ik ben sinds 2020 lid van het bestuur bij De Saviaantjes als penningmeester.
Al vanaf klein spruitje ben ik lid binnen ons speelplein en ook ben ik in 2014 meteen op de kar gesprongen als leiding.
Na vele jaren van cursussen volgen en groeien als verantwoordelijke bevind ik me nu in een sleutelpositie binnen de organisatie die ik met veel trots uitoefen. Ik hou ervan om een team aan te sturen en te zorgen dat de zaken vlot verlopen. Mijn rol als penningmeester sluit zich voornamelijk aan bij de financiële zaken, maar verder houd ik me bezig met bij te springen waar er hulp nodig is bij mijn medeleiding en medebestuursleden.
Niet alleen binnen De Saviaantjes, maar ook in mijn studies heb ik altijd hart gehad voor de economische zaken. Ondertussen heb ik mijn master Handelswetenschappen – Business Information Management afgerond aan de KULeuven en ben ik onderweg om mijn carrière te starten op de werkvloer. Mijn passie voor kinderen zet ik ook verder in mijn studie, want na het behalen van mijn Educatieve Master kan ik ook starten in het onderwijs!
Achter de schermen houd ik het (meestal) serieus, maar op het plein zal je me ook vaak zien rondlopen en gek doen samen met onze leden. Mijn passie voor De Savianen is een vuur wat nog lang zal blijven branden!

Aidan Evens (Ondersteuning)

Hallo, ik ben Aidan en ik ben sinds 2012 leiding van de Saviaantjes Bocholt.
Ik ben begonnen als hulpmoni en uiteindelijk hoofdleiding geworden om nu in het bestuur terecht te komen waar ik vooral een ondersteunende functie op mij neem.
Op het plein kan je me ook nog vinden om mijn ervaring te delen met onze jonge ploeg van animatoren.
Naast de Saviaantjes werk ik als (forensisch) psycholoog.
Mijn dagen zijn goed gevuld, maar in de zomer maak ik maar al te graag tijd voor de leiding en leden van ons speelplein.
Ik heb al heel wat leiding cursussen gegeven en het geeft me een grote glimlach om zowel de kinderen als de leiding te zien genieten van een super zomer.
Als ik op het speelplein ben zal je me altijd mee horen roepen op de zon.
Aidan-e1656610720220

Onze visie

Als bestuur hebben we een gezamenlijke visie, waar we allen achter staan:

Een activiteitennamiddag organiseren op maat van ELK kind, waarbij IEDEREEN welkom is, ongeacht de nationaliteit, geloofsovertuiging, ideologisch overtuiging, beperking, …

Wat voor ons telt, is het ervaren van een leuke speelnamiddag voor iedereen!

Saviaantjes

Bocholt

Speelpleinwerking